Online cardano kopen

Online cardano kopen? Dat is ook in Nederland nu mogelijk! Daarom zal ik in dit artikel uitleggen wat Cardano is, wat het speciaal maakt en waarom je vandaag nog in deze munt moet investeren.

Cardano is een blockchain welke is ontwikkeld door IOHK, een technologisch bedrijf dat in 2015 is opgericht door Charles Hoskinson en Jeremy Wood. Het doel van het Cardano project is om een gebalanceerd blockchain ecosysteem te bieden dat de voordelen van Bitcoin (veilige opslag van waarde), Litecoin (lage transactiekosten) en Ethereum (smart contracts) combineert.

De Cardano blockchain bestaat uit 2 verschillende lagen, welke IOHT zelf de Cardano Settlement Layer (CSL) en de Cardano Computation Layer (CCL) noemt. De reden waarom de Cardano blockchain is opgebouwd uit 2 verschillende lagen is zodat de transacties op de blockchain – welke worden uitgevoerd de ADA cryptocurrency – kunnen worden gescheiden van de logica waarom en onder welke voorwaarden deze transacties plaatsvinden, ook wel de smart contracts genoemd.

Bezoek vandaag nog de aanbieder Bitvavo

Het uiteindelijke doel van IOHK is om met Cardano een volwaardig blockchain platform te bieden dat op een veilige en eerlijke manier de functionaliteiten combineert van juridische en financiële ecosystemen ten behoeve van betalingen, identiteiten, rechten en kredieten.

Bitvavo is een zeer gebruiksvriendelijke exchange van eigen bodem. Zeker voor de beginnende handelaar is het aan te raden. Ze maken online Cardano kopen een stuk makkelijker. Dus wacht niet langer en bezoek vandaag nog de website van Bitvavo.