Betere inbraakbeveiliging door een slotenmaker

Om de kans op een inbraak binnen uw woning zo klein mogelijk te maken is een goede inbraakbeveiliging essentieel. Vaak bestaat een inbraakbeveiliging niet alleen uit sloten, maar ook uit een alarminstallatie.

Sloten bieden immers geen weerstand meer als inbrekers eenmaal binnen uw woning zijn. Wij kunnen een risicoanalyse van uw woning maken, op basis waarvan we vervolgens een beveiligingsplan voor u op kunnen stellen.

Zo krijgt u een goed beeld van de best mogelijke manier om uw woning te beveiligen tegen inbrekers. Op welke manier houdt u inbrekers buiten de deur? Wij zoeken graag met u mee naar mogelijkheden om uw huisbeveiliging van een verbetering te voorzien.

24 uurs dienst

Wanneer u in de nacht te maken krijgt met een inbraak in huis, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Onze slotenmaker in Hasselt biedt een 24-uursservice waarmee we ook buiten de kantoortijden om en zelfs in het weekend bij u langskomen om hulp te bieden.

De 24-uursservice van slotenmaker Hasselt kan de geforceerde sloten voor u vervangen of waar mogelijk repareren. Ook voorzien we u graag van hulp bij een buitensluiting uit uw woning! Een buitensluiting kan het gevolg zijn van het vergeten of verliezen van uw sleutels, vorstschade, enzovoorts. Door onze 24-uursservice in te schakelen staat u al snel weer binnen uw woning.